perjantai 18. lokakuuta 2013

kunnon räkänokka

 Keskiviikkona Reetta kävi ratsastelemassa.

Olen pahoillani! Huono valo, huono laatu ja vielä tärähtänyt!
 Keskiviikkona oli kiva pakkasaamu ja oli pakko mennä (toppavaatteisiin + muihin vällyihin vuorattuna) ottamaan vähän hepoista kuvia.
 Torstaina sitten alkoi aamusta pikku hiljaa leijailemaan lumihiutaleita ja lumisade senkun voimistui päivää kohden. Siinä sitten vähän kiire tuli ja lähdettiin äidin kanssa tunkemaan pidempiä aitatolppia maahan, jottei hevosten talviaitaus jää tekemättä.
 Maria kävi ratsastamassa Aapen maastossa ilman satulaa ja kuolaimettomilla.







 Tämä lumi vielä (onneksi) toivottavasti sulaa pois, jotta saadaan tuo meidän kenttä tehtyä loppuun. Minulla on paaljon paaljon kuvia eiliseltä ja ripottelen niitä pikku hiljaa postauksien mukana tänne.
 Eilen alkoi jo olemaan ihan hyvä päivä ja kuumettakin oli niiiin vähän, etten halua enää sitä kuumeeksi laskea, jos errataan alku viikkoon. Muuten oli tosiaan jo ok olo, mutta iltapäivästä korva meni vähän lukkoon. Viiden jälkeen kipu oli jo sen verran pistävä, että piti lähteä terveyskeskukseen ja jotenkin oli tullut niin ärhäkkä korvatulehdus, että vaikka niinkin nopeasti mentiin, niin lääkäri sanoi että puhkeamis riiski on vielä ja että nestettä oli jo. Ja voin sanoa, että kyllä teki kipeää. Siinä se eilinenkin sitten meni.
 Tänään en saanut ketään ratsastamaan, enkä vielä itsekkään raaskinut lähteä. Huomenna saa nähdä.

 photo 011_zps8f90c980.jpg

 photo 018_zps06ff96cf.jpg



 photo 248_zpsfda9c950.jpg

 photo 049_zps4af29de4.jpg

 photo 053_zps0d70af0d.jpg

 photo 268_zps1a3c0df7.jpg

Tänään tuli tasan vuosi siitä kun pieni poninpallero Leo tuli meille! ♥ Ei ikinä uskoisi. Aika on mennyt kuin siivillä ja päivääkää en ole katunut! Tänään vietin Leon kanssa illalla vähän ylimääräistä laatuaikaa ja harjasin sen oikein kunnolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti