tiistai 30. heinäkuuta 2013

noniinnoniin

 Heipatiheei! Nyt sitten päätin pitää vähän aikaa ihan irtaantumisen bloggerista, kun ei mitään ihmeellistä kerrottavaa ollut!
 Tosiaan Aape rokotettiin keskiviikkona, joten torstain se sai vapaaksi. Yksi pikku muksu kinusi äidiltänsä tulla ratsastamaan joko torstaina tai perjantaina, sanoin kyllä, että Aape on rokotettu - ei käy, mutta eipä tuo mamma periksi antanut..
 Perjantaina sitten aamusta tuli tyttö ratsastamaan. Käveli ympyrällä liinassa ja ravasi jonkin verran, tosin hikeen saakka en antanut ratsastaa. No, saipahan ainakin tönöttää selässä.. :D
 Lauantain ja sunnuntain Aape sai vapaaksi, vaikka tarkotus oli lähteä kävelylenkille tms. mutta niin. Sen sijaan yritin käydä katsomassa poneja mahdollisimman monta kertaa päivässä ja viedä nameja, jotta Aapekin huomaisi, ettei aina joudukkaan töihin ja kyllä se on tuottanut heti tulosta. (koputan puuta...)
 Eilen Aamupäivästä minun piti lähteä vähän maastoilemaan, juoksuttaa Aape, tms. mutta Aape veti pisteet kotiin ja oli niin väsyneen oloinen. Rapsuttelin sitä yli puolituntia ja herra painoi päätä syliin + laittoi silmiään kiinni. Inana pikkumies!
 Illalla sitten lähdin ratsastusvyöllä vähän pellolle. Tehtiin niitä ainaisia voltteja käynnissä ja ravissa. Aape kyllä toimi ihan kivasti. Ravissa se oli pikemminkin laiska kuin reipas, mutta oli ihan tuolle päivälle riittävä lönköttely.
 Laukat nousi tosi hyvin ja laukattiin pääty-ympyrää tms. Vasempaan laukkaan Aape laukkasi ihan hyvin, mutta painoi sisäkädelle kuin peijooni. Oikeassa laukassa tarjoiltiin jotain ravin ja laukan välimallia, mutta herraan vähän vauhtia lisää ja komentoa, niin kyllä sekin alkoi alkuyrittämän jälkeen ihan hyvin.
 Ja voi poijjaat, kun olin märkä! Koko ajan satoi jonkin verran, mutta ehkä jonkun 10 minuuttia tuli ihan kaatamalla. Hyvä että eteensä näki ja kypäränlipasta vesi vaan lensi. Ja tietysti.. Pitkästä aikaa ratsastin ilman sateenpitävää takkia ja minulla oli t-paita.. :D
 Eei, oli silti ihan hyvä ja mukava, nopea ja rento paluu arkeen ratsastuksen parissa. :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti